Post by benchbuwisadi on Mar 7, 2022 17:02:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pooking - Biliardo Miestas ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pooking - Biliardo Miestas IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaulės kodo didinimo klavišai ▞▞▞
▞▞▞ Pooking - Biliardo Miestas 2022 version ▞▞▞
Per daug skelbimų ir nėra kelių žaidėjų parinkties
Linksmi gudrūs šūviai Sugadinami, nes lengvai pataikote kamuoliuką į kišenę. Man primena tuos krepšinio lankus per karnavalus, kur sunku padaryti šūvį, nes ratlankis yra šiek tiek mažesnis nei standartiniai lankai. Be to, per lengva subraižyti kamuoliuką. Linksmi gudrūs kadrai, tai!
Aš tik mokausi. Bet man tai patinka. Nepatinka, kad stalas keičiasi. Tiesiog įprastas.
Žiaurei geras
Atnaujinimas nieko nepadarė, žaidimas nėra toks, koks buvo reklamuojamas, bet vis tiek malonus
Daugeliui duoti nėra gerai
man aišku, kad tai tik bandymas jus užkabinti, kad žiūrėtumėte skelbimus. jei norite karūnos, turite sužaisti tobulą raundą. Taigi akimirksniu, kai pasiilgote, tiesiog norite iš naujo nustatyti, o tai reiškia, kad reikia žiūrėti skelbimą.
1 žvaigždutė Puikus pulo žaidimas, bet begalinis žaidimas sugadina žaidimą. Pasiekiau 720 lygį ir atsiranda automobilio draudimo suma, iš kurios negalite išeiti. Kitas papildymas tiesiog sukasi ir jūs turite išjungti žaidimą. Tada prideda, kad pradėkite paleisti šiek tiek ir žaisti 5 sekundes. Kai pradedate naują žaidimą, prasideda pridėjimas. Kai papildymas baigiasi, prieš prasidedant žaidimui, prasideda kitas. Sukurkite mokamą šio žaidimo versiją
TRANSFORMERS: Forged to Fight Akcija njpc
🐒
Siaubingas žaidimo būdas, fizika yra visiškai neteisinga, kamuolys nejuda teisingai, o pagalvėlės neatšoka (tai turėtų būti) Rekomenduoju Miniclip™ 8ball pool Nerekomenduočiau šio žaidimo. Be to, dauguma komentarų apžvalgų galbūt yra robotai, nes jie visi mini panašią temą, nes jis praeina karantiną (šiuo metu tai yra įprasta rinkodaros strategija), ir man atrodo gana įtartina, kad šis žaidimas nėra geras žaidimas
Per daug skelbimų, žaidimo eiga yra siaubinga. Daug klaidų žaidime. Visai nesmagu.
Pooking - Biljart City Sportgames xjk
Man patinka šis žaidimas, jį taip lengva žaisti, ir aš daug išmokau, kaip padėti baltą kamuolį, kad kamuoliukai galėtų patekti į kišenę. Prie biliardo stalo esu beviltiška, bet žaidimas mane daug ko išmokė.
Maniau, kad tai bus įprastas pulo žaidimas; pasirodo, kad ne. Žaidžiau per 5 šio žaidimo lygius ir nuolatos griūna. Reklamos yra šiek tiek erzinančios, bet negaliu susidoroti su nuolatiniu strigimu naudojant mobiliuosius baseino žaidimus. Turėjau pašalinti, nes sugedo labai blogai. BAISU! Pataisykite programą.
Pooking - Biliard City Sukan kop
Dėkojame už papildymus, bet kartais žaidimas sumažina mūsų priedus, todėl negalime jų žiūrėti... Dėl to mes jį atsisiuntėme, pašalinkite žaidimą, leiskite mums visiems ramiai žiūrėti papildymus.
idomu
Po pirmųjų poros lygių kiekviename žaidime gausite 1–2 skelbimus. Nepaisant orientacijos užrakto, taip pat bus atsitiktiniai ekrano orientacijos pasikeitimai. Jie taip pat prašo įvertinti kas 10 lygių. Pašalinta dėl šių dalykų.
Užtrunka per daug laiko dovanai užsidirbti, o nieko nusipirkti 😒
Pooking - Biliardové město Sportovní poff
Tai labai gerai, bet valdikliai nėra geriausi, jei esate dešiniarankis. Powerslider yra kairėje, todėl jei naudojate dešinę ranką, negalėsite lengvai pamatyti stalo. Jei naudosite kairę, rizikuojate netyčia išjungti signalą dar nepasiruošę, ką aš dariau ne kartą. Tada tikriausiai sugadinote savo kadrą. Tai taip apmaudu. Žaidžiau kitą pulo žaidimą, labai panašų į šį, kurio apačioje buvo maitinimo slankiklis, todėl daug geriau. Jei tai būtų surūšiuota, skirčiau 5 žvaigždutes.
Man patiko.
Šį biliardo žaidimą žaidžiau anksčiau ir man jis patiko, todėl dabar man labai patinka, nes jis labai patobulėjo! Išbandykite, aš žinau, kad jums tai patiks!
Puikus žaidimas, bet per daug skelbimų
ahhhh... viskas gerai
Šis žaidimas yra geras. Tačiau nesibaigiantys epizodai yra minusas. Galite nesunkiai pastebėti, kad už taško kūrėjas (-ai) sustabdė bet ką naujo, jis (ji) tik tęsia kamuoliukų pertvarkymą. Susidomėjimas prarastas! Taigi skiriu dvi žvaigždutes.
Pooking - بیلیارد شهر ورزشی gmu
Gražus „heads-up“ žaidimas yra nemokamas, o skelbimai išlieka neilgai
Kai ruošiatės laimėti, kišenės sumažės, todėl kamuolys netilps. Išlygiavimas išjungtas, o magnetinis laukas traukia kamuolį į kišenes, net jei kamuolys visiškai stovi. Galiausiai, ekranas sukasi ir pulsuoja judesius, kai siekiama laimėti, o simuliacija apgauna žaidėją iš žaidimų, kurie iš tikrųjų laimėjo. Žaidimas kartoja tą pačią lentelę kelis kartus. (pvz.: buvau 19/19 žaidimuose. Kitas stalas mane sugrąžino į 16/16 žaidimų ant stalų, kuriuos jau laimėjau.
Man patinka, kad tai gana smagus solo pulo žaidimas. Tačiau skelbimų yra šiek tiek daug
Pats žaidimas yra puikus, bet aš nekenčiu, kaip tarp kiekvienų rungtynių turite reklamą
Skelbimai, skelbimai, skelbimai, tada nukreipiami į „ggogle Play“ parduotuvę, kad būtų galima pabandyti įdiegti kitą baisų žaidimą. Jei pajamos iš reklamos yra vienintelė priežastis, dėl kurios egzistuoja internetas, turėtume jų atsikratyti!
žaidimas nėra labai blogas, jis turi gerą grafiką, bet jame nėra kelių žaidėjų ir taip pat negalite žaisti su kompiuteriu, nes jame nėra tokios funkcijos
Gana patogus, paprastas naudoti. Ankstyvieji raundai yra per lengvi
Įdomus žaidimas, bet reikia padirbėti su valdikliais. Taikymas vyksta visiškai priešingai atsitiktiniu metu, todėl praleidžiate kadrus. Išskyrus tai, puikus žaidimas. Sudėtinga ir smagu, bet ne beprotiškai sunku. Skelbimai yra nemalonūs, nes jie pasirodo kiekvieną kartą, kai baigiate baseino raundą arba iš naujo nustatote stalą ir kai tik atidarote žaidimą.
Man tai patinka, aš tiesiog noriu kelių žaidėjų
Neblogai, bet ta reklama tokia erzina
įdomus žaidimas
Gavau šį žaidimą, nes jame buvo parašyta, kad tai yra neprisijungęs žaidimas, todėl neperkraunu savo duomenų. Aš susitvarkiau su skelbimais, nes žaidimas buvo įdomus. Tačiau pradėjau įtarti, kad skelbimai dega per mano duomenis, todėl stebėjau pralaidumą tik naudodamas žaidimą. Aš panaudojau beveik pusę koncerto maždaug 10 lygių. Aš pašalinsiu žaidimą, nebent tai bus ištaisyta atnaujinant.