Post by benchbuwisadi on Mar 7, 2022 17:08:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Queen\u0027s Quest 5: Symphony of Death ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Queen\u0027s Quest 5: Symphony of Death IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode napake draguljev ▞▞▞
▞▞▞ Queen\u0027s Quest 5: Symphony of Death 2022 version ▞▞▞
La Quête de la Reine 5: Symphonie Mortelle Aventure vnzk
Kot pri vseh vaših igrah je tudi ta odlična.
jaz 💘 ti
na splošno
Še vedno eno mojih najljubših podjetij za igre uganke/HO! Grafika me res navduši. Parcele pred kratkim.....eh. Še vedno pa uživam v njihovih ugankah, da ostanem svež in aktiven. Dolžina igranja je dobra za denar, porabljen za nakup celotne igre. Vesel sem, da sem ga kupil!
Zaenkrat tako dobro
Običajno obožujem igre AM. Ta ima v škatli z napitki hrošča, ki me je vrgla nazaj na sredino igre v uganko, ki je že rešena; in obtičam se v tem.
Zanjo moraš plačati ta igra je popolnoma lažna. Mislim, zakaj bi nekdo plačal za to, če nima kreditne kartice, ker je ta igra tako neumna, da je nikoli ne bi igral, zato nikoli ne igraj z njo k nikoli ne igraj prosim, povem ti, da sem mu dal eno zvezdico, zato prosim, nikoli ne zapravljaj denarja za svojo kreditno kartico. Nočem zapravljati kreditne kartice, ker nimam kreditne kartice
Zelo zanimive uganke, ne da bi bile frustrirajuće.
Odlična igra, tako zasvoji, da je ne morem odpustiti. popolnoma priporočam
Odlična igra, zabavna za igranje
Queen's Quest 5: Symphony of Death Aventură mdsz
Odlična igra
Odlična grafična zgodba
Odlična igra. Kar naprej, si zaposlen.
Queen's Quest 5: Symphony of Death Авантуристичке iju
prijetno
Prenos traja dolgo
Imam vseh 5 iger, obožujem jih! upam, da jih še naprej izdelujejo
Najboljša igra, kar sem jih kdaj imel, vse tvoje igre so lepe in res so dobre igre za igranje pravzaprav sem igral tvoje druge igre z bonus delom več iger, da bi ustvaril prosimeee
Čudoviti prizori morajo biti večji, zapisani v ugankah, kot je do zdaj
ne morem ga niti predvajati, ker se video prizori premikajo tako počasi, da sem sprva mislil, da je zamrznjen. kot bi ga gledal v štirikratnem super slo mo. nisem mogel prenašati igranja, čeprav se je zgodba zdela zabavna in grafika dobra. ponovno sem odstranil igro in ji dal en teden in zdaj deluje odlično kot ostale igre Am. Zgodba je odlična, spremenite se v različne živali. Zelo zabavna igra!!!
Fantastična igra
Queen's Quest 5: Symphony of Death Eventyr fxez
Ne morem nehati igrati! Všeč mi je ta slog igre in serija Queens Quest je moja najljubša!
Odlično! Edini razlog, zakaj to ni vseh 5 zvezdic, je, ker želijo mesečno naročnino za dokončanje igre. Razumem, da je treba nekaj zaračunati, vendar je vsak mesec preveč
Odlična igra
Zgodba, grafika, igranje in kontrole so dobro narejeni. Obstaja hiter zemljevid potovanja, vendar ni dnevnika. Dolžina je ustrezna, menim, da je bonus precej kratek. Brez težav.
Zaenkrat kul igra bo dala več zvezdic, ko končam.....
Odlična igra kot vedno. Zabavne mini igre, odlična grafika, glasba in zgodba. Z veseljem boste igrali to igro!
Samo demo.....bilo je zabavno. Besedilo bi lahko bilo večje. Ne celotne igre
Pravkar sem začel igrati in ta igra je prav tako briljantna kot druge Queens Quests, ki sem jih igral! Odlična grafika, igre in zgodba kot prej!! To je odlična serija!!
obožujem tvoje igre. Dolgo časa igram tvoje igre in vedno me dobijo, osredotočen sem nanje. hvala fantje, prosim, naj pridejo
Zgodba, grafika in igranje so dobri. Vendar sem mislil, da je bonus igra nekoliko kratka, razen tega sem užival v tej igri!
Odlična igra in uganke
Queen's Quest 5: Symphony of Death Adventure zov
Prekleto dobre stvari, želim si, da bi bil celoten del igranja brezplačen.....
To je zelo slaba igra
Super hvala 👍😊😀 Vedno imejte odlične igre
Odlična igra zaenkrat
Super je igrati več takšnih iger.
Bilo je super, dokler mi ni povedalo, da moram plačati 5 $ na mesec, da lahko nadaljujem z igranjem in rešim skrivnost. Ne, hvala. Žalostno je, ker sem res užival v zgodbi in igri ...
Color Switch Arkade kpc
Ni tisto, kar sem pričakoval. Kar naprej zmrzne na rezih, pri HOS-ih pa moram hitro podvojiti in potrojiti. Odklepanje za člana mojega kluba sem že uporabil, zato upam, da bo popravil napake, ko ponovno prenesem igro. Sicer pa mislim, da bo super tekma. 😁
popolnoma briljantne igre vredne denarja
Zelo dobra igra. Mogoče malo enostavno, a zelo zabavno
Lepe barve, zanimiva zgodba. Resnično mislim, da bi morali vsi liki ohraniti realističen videz. Nekateri so bili videti potegnjeni in padli noter. Ni se ujemalo. Vse skrite predmete je bilo težko videti, precej majhne.