Post by benchbuwisadi on Mar 7, 2022 17:11:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Almighty: idle clicker game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Almighty: idle clicker game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sınırsız hepsi ▞▞▞
▞▞▞ Almighty: idle clicker game 2022 version ▞▞▞
buggy ve süreyi kısaltmak için bir eklentiye tıkladığınızda, aslında zamanlayıcıyı kısaltmak yerine sıfırlar
Reklamlar, oyunun vaat ettiği gibi size herhangi bir ödül vermeyecektir. İndirip vakit kaybetmeyin.
Nexus tabletimde gecikmeler. YOK GEMS Onayı. Bu 2 kombine, yanlışlıkla mücevherleri kaybetmemi sağlıyor.
zaman öldürmek için iyi
Nefret ettiğim en önemli şey, her seviye atladığımda yeniden başlamak
Bu oyun hiç mantıklı değil... Aslında bir dünya inşa etmekle hiçbir ilgisi yok, sadece zamanlayıcılara bakıyor ve kaynakların büyümesini bekliyor. Üzerinde çalıştıktan sonra dünya canlanmıyor bile. Sakatlamak.
Tıkladığımda donuyor
İyi Bu şekilde çalışır
eon 9 &10'daki duvarda ne var? Bir günde 9'a ulaştım ve haftalardır, 40x veya daha fazla çılgın gelir değiştiricileri olmaktan kurtulmanın tek yolu ile çiftçilik yapıyorum. eon 8'den sonraki ilerlemeyle ilgili büyük denge sorunu...
oyun aptalca, seviye 10'um ve şimdi tek yaptığım bir şeyler araştırmak ve arada 2 saat beklemek ve yapacak hiçbir şey yok... bu biz bir oyun değiliz, sadece zaman kaybı.
5 yıldız verirdim... gerçekten eğlenceli bir oyun. sürekli kapanma ve videoları tekrar tekrar izlemeniz gerektiği gerçeği, ardından hemen donuyor ve size kazandığınız ödülü vermiyor, onu mahvediyor. Böyle devam ederse çok yakında bunu kaldıracağım.
almak ve indirmek için çok basit ve kolay bir oyun. kazanmak için satın almak zorunda değilsiniz!
Vay. Bu türe ne kadar dengeli ve ilginç bir yaklaşım. Bu oyun eğlenceli ve ilginç.Güzel düz ileri boşta oyun. Temayı beğendim ve bilim odağı da temiz!
oyunu seviyorum ama takvimde 28. günümdeyim toplayamıyorum ve devam ediyorum kupayı açıyor ve ardından tam takvime dönüyor takvimden çıkıp oynamaya devam edemiyorum, tekrar başla
şimdiye kadar çok iyi çok fazla reklam yok ama yavaş ilerliyor
Bir günden az bir sürede sıkıldım
çok eğlenceli eğlenceli bir oyun. ancak ödül almak için genellikle iki kez reklam izlemeniz gerekir
Oyun açılmıyor mu??
İĞLEÇ!! sıfır yıldı olsa verirdim!! 🤬🤬🤬🤬🤬😤💢💢💢💢👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
On saatlik oyun dışında harika, oyunum bitti. Gerçekten biraz aldatılmış hissettim çünkü jurassic'e ulaşmak için canavar DNA'sı yapmam gerekiyor ve birkaç dinozor araştırmaktan başka, oynamaya devam etmek için hiçbir sebep yok.
Sadece iyi olmaya başlar. Oldukça keyifli bir oyun. Daha fazlasını görmek için sabırsızlanıyorum.
9. seviyeyi geçmek için yeterli gücü toplayamıyor. Tanrı seviyesini yükselttikçe gücü daha hızlı toplamalı, ama hayır. bu oyun 9. seviyeyi geçmeyi imkansız hale getirmiyor
meh.... oyun sandığınız gibi değil, ilerlemek için para ödeyin ya da inanılmaz sıkılırsınız. hiçbir şey yaratamaz, yönetemez veya yok edemez. hiçbir yere gitmeyen ve ardından seviye atlamak için sıfırlamanız gereken tıkırtılı bir oyun. çok aptal.İlk başta iyi görünüyor, ancak bir kez triyas dönemine geldiğinizde, reklam üstüne reklam geliyor. Başlangıçta 2 saniye süren tüm araştırmalar, oyunu gerçekten oynayabilmeniz için hızlandırmak için 3 reklam olan en az 1.5 saat sürüyor. Vakit kaybetmeyin millet.
Dikkat etmeye başlayana ve videoları izlediğim için her zaman ödüllendirilmediğimi fark edene kadar bundan gerçekten zevk aldım. Bazen yeterince hızlı tıklamazsam ve bazen çok hızlı tıkladığımda (ama her zaman geri sayımdan sonra ve X'e tıklayarak), belki on defada bir, ama bu gün 4 defa. Bu çok fazla, bu yüzden kaldırma.
Korkunç bir dil, 10 yaşında biri tarafından yazılmış gibi geliyor. Sıkıcı, kaynak tüketen, kötü optimize edilmiş. Yapma.
şimdiye kadar kendi başına eğlenceli, oynadığım hiçbir şeye benzemiyor henüz basit ama elimden düşürmedim
İlk zorluklar loncama 2x bağış yapmamı isteyene kadar oyun umut vericiydi. Bir loncaya katılamam ve loncada değilken başkalarıyla konuşamam. Şey (oyununuz) meth üzerinde bir maymun gibi kodlanmışsa, bu kadar basit bir görevi nasıl başaracağım? Sevgili nakit paranızı tekrar ziyaret etme zamanı...
iyi bir oyun olabilirdi ama reklam düğmesi yalnızca yarı yarıya çalışır, bu nedenle bir reklam izlemekten bekleneni elde etmek için iki reklam izlemek zorunda kalırsınız. oyun çok hızlı bir şekilde herhangi bir şeyi halletmek için reklamlardan başka bir şey izlemeye dönüşmez. Oyuncuları meşgul etmenin kötü yolu.
Bence çok güzel. Keşke daha fazla görsel olsaydı ve yaşam formlarını yakınlaştırabilseydin
eğlenceli oyun, dört aeons artı herhangi bir exp'im yok. 150 exp'de hala 2. seviyede.
Çeşitlilik veya strateji yok. Bir sonraki çağ sonsuza kadar yakında geliyor. Oyunda hiçbir şeyi etkileyen hiçbir seçim yok. Çok sıkıcı.Birçok reklamın yolu, başlangıçta gerçekten iyi görünüyor, ancak oyuna biraz zaman kazandığınızda, her şeyi yükseltmek için çok zamanın maliyeti.
Her seferinde sıfıra başlıyor ...Sıkıcı ve tekrarlayan
İlk başta ilginç. Yavaş ilerleme. 3. seviyeden çıkın. Bildirimleri devre dışı bıraktığımda ve yine de gönderdiğinde = kaldır
Kesinlikle bir musluk oyunu. Bu türdeki çoğu oyundan daha derin ve ilginç. Şimdiye kadar keyifli.
Bu kesinlikle evrimde belirli bir noktayı geçmektir, reklamları izlemeden bile, bu yüzden sadece vazgeçersiniz. Bunun üzerine oyun artık başladığından beri vazgeçmek zorunda kaldım. Eğlenmenin yararı olmadan mutlak bir zaman kaybı. Çöp!
Herhangi bir zamanda X5 seçeneğini seçip bir reklam izliyorum, oyun sonunda çöküyor ve sadece bonusu kaybetmek için yeniden başlatmak zorundayım ...
iyi oyun
boşta bir oyuna ilginç bir bakış. eğitim eğlencesi
Merge Truck: Monster Truck ミニゲーム urs
Boşta oyuna ilginç bir bakış gibi görünüyordu. Sonra Triyas Çağına girdim ve tüm araştırma süreleri iki saniyeden 1.5-3 saate fırladı. Araştırma süreleri gerçekten bu kadar yüksek, kesin eğlence katili olmamalı.
En son güncelleme artık her seferinde oyunu oynamaya başlamadan önce bir reklamı oynamaya zorluyor. Kaldırılan bu saçmalığa tahammülüm yok.
Çok rahatlatıcı ve oynaması basit.